Necessita ajuda?

Contracti a una companyia capaç d'entendre el seu problema i oferir-li una solució programari que estigui a l'altura del seu negoci.

Analitzem

Analitzem les seves necessitats i l'ajudem a obtenir una visió completa dels seus requeriments i a prendre la decisió correcta.

Dissenyem

Basant-se la nostra anàlisi vam dissenyar de manera genèrica diverses alternarivas de solució i triem junts la que millor s'adapti al seu problema i al seu pressupost. Un cop triada la solució, vam entrar al disseny més detallat de l'aplicació.

Desenvolupem

Implementem el disseny traduint a codi cada detall definit prèviament. Coordinem reunions periòdiques per mostrar-li les etapes per les que va passant la seva aplicació i corregir errors a temps, afegint o traient funcionalitats que en el seu moment no van ser definides.

Vam provar

Durant tot el procés de desenvolupament realitzem proves de l'aplicació a diferents nivells, per assegurar-nos que al final tot funcioni com s'esperava, evitant les temudes sorpreses.

Implantem

Arribats a aquest punt, és temps de posar l'aplicació a treballar. Lliurem la vostra aplicació funcionant, amb una completa documentació i formem al personal perquè tot el seu equip pugui finalment dir adéu als seus repetitives i enutjoses tasques. La seva aplicació ho farà per vosaltres.

Mantenim

Però no s'acaba aquí, no ens anirem sense més. Sabem que res és perfecte i per la vostra tranquil·litat, estarem aquí un temps més per assegurar-nos que tot segueixi funcionant correctament i corregirem sense més dilació (i per descomptat, sense més costos) qualsevol contratemps que pogués sorgir.

Projectes executats
Hores de desenvolupament
Línies de codi
Clients satisfets

Últims projectes

Pressupostos i Facturació

Programari per a pressupostos i facturació.

Configurador d'Equips de Telecontrol

Programari per a configuració d'equips de control de subestacions elèctriques.

Testimonis

JOSE RODRIGUEZ
Programari de pressupostos i Facturació

“Hem provats diverses opcions, gesdent, lotus organizer, excel, però el que tenia un li faltava a l'altre. El que tenim actualment, a més d'utilitzar-diàriament per diverses persones, s'adapta perfectament a les nostres necessitats, volia una cosa i es col·locava en el programa, és simplement perfecte. Molt intuïtiu, facilíssim d'utilitzar i sens dubte el recomanaria per a altres empreses.”