Necessita ajuda?

Contracti a una companyia capaç d'entendre el seu problema i oferir-li una solució programari que estigui a l'altura del seu negoci.

Analitzem

Analitzem les seves necessitats i l'ajudem a obtenir una visió completa dels seus requeriments i a prendre la decisió correcta.

Dissenyem

Basant-se la nostra anàlisi vam dissenyar de manera genèrica diverses alternarivas de solució i triem junts la que millor s'adapti al seu problema i al seu pressupost. Un cop triada la solució, vam entrar al disseny més detallat de l'aplicació.

Desenvolupem

Implementem el disseny traduint a codi cada detall definit prèviament. Coordinem reunions periòdiques per mostrar-li les etapes per les que va passant la seva aplicació i corregir errors a temps, afegint o traient funcionalitats que en el seu moment no van ser definides.

Vam provar

Durant tot el procés de desenvolupament realitzem proves de l'aplicació a diferents nivells, per assegurar-nos que al final tot funcioni com s'esperava, evitant les temudes sorpreses.

Implantem

Arribats a aquest punt, és temps de posar l'aplicació a treballar. Lliurem la vostra aplicació funcionant, amb una completa documentació i formem al personal perquè tot el seu equip pugui finalment dir adéu als seus repetitives i enutjoses tasques. La seva aplicació ho farà per vosaltres.

Mantenim

Però no s'acaba aquí, no ens anirem sense més. Sabem que res és perfecte i per la vostra tranquil·litat, estarem aquí un temps més per assegurar-nos que tot segueixi funcionant correctament i corregirem sense més dilació (i per descomptat, sense més costos) qualsevol contratemps que pogués sorgir.

Projectes executats
Hores de desenvolupament
Línies de codi
Clients satisfets

Últims projectes

ChatBot per Whatsapp

Programari per a Recepció de Fotografies de Clients per WhatsApp.

Pàgina Web Corporativa

Pàgina Web Corporativa. Panell backend per a actualització de projectes.

Testimonis

JOSE RODRIGUEZ
Programari de pressupostos i Facturació

“Hem provats diverses opcions, gesdent, lotus organizer, excel, però el que tenia un li faltava a l'altre. El que tenim actualment, a més d'utilitzar-diàriament per diverses persones, s'adapta perfectament a les nostres necessitats, volia una cosa i es col·locava en el programa, és simplement perfecte. Molt intuïtiu, facilíssim d'utilitzar i sens dubte el recomanaria per a altres empreses.”