AVÍS LEGAL

RONEY SISTEMAS Y SERVICIOS SL, proveìt amb NIF / CIF B66848805, adreça C / Paris 45-47 Entr. 3, 08029 – Barcelona (Barcelona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’Internet de www.roney.es

Amb els límits establerts a la llei, www.roney.es no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació no vinculen a www.roney.es ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de www.roney.es poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que www.roney.es no pot controlar. Per tant, www.roney.es no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de www.roney.es o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprès de www.roney.es.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que www.roney.es ofereix a travès del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació de aquestes dades li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de RONEY SISTEMAS Y SERVICIOS SL, per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores del lloc Web. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accès, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuìta mitjançant correu electrònic a admin@roney.es o a l’adreça C / Paris 45-47 Entr. 3, 08029 – Barcelona (Barcelona).